Iconic Award voor Patio van Cascando

Iconic Award voor Patio van Cascando

De Patio-collectie van Cascando is voor de Iconic Award 2023: Innovative Interior! in de categorie Product Design Office and Workplace geselecteerd als ‘Best of Best’.

Iconic Award voor Patio van Cascando

De jury: "Patio is een uiterst interessant ruimte-indelingssysteem, ontworpen voor gebruik in moderne open kantorenruimtes. De slanke aluminium frames kunnen naar wens en behoefte worden geconfigureerd en kunnen snel en eenvoudig worden gekoppeld. De constructie van de scheidingswanden op wielen maakt de transformatie van ruimtelijke elementen nog eenvoudiger en comfortabeler. Het indrukwekkende karakter van Patio ligt niet alleen in de functionaliteit. Het systeem is ook een aantrekkelijke en moderne oplossing met een onderscheidende esthetische aantrekkingskracht dankzij het interessante gebruik van lijnen die variëren in dikte, samen met een dynamisch en aangenaam strak design."

Patio van Cascando transformeert open ruimtes

Patio is een ruimte-organisatiesysteem voor open kantoren ontworpen door Robert Bronwasser om de productiviteit, verbinding en het welzijn van individuen en teams te vergroten. Het is een driedimensionaal ruimteverdelingsconcept waarmee open ruimtes kunnen worden getransformeerd in hybride oases.