Hoogwaardig, ambachtelijk en elegant

02-03-2023
Hoogwaardig, ambachtelijk en elegant

VME Nederland brengt een nieuw interieurconcept op de markt: Isensi Interiors. Daarmee biedt VME Nederland haar leden een vierde concept, dat aanvullend is op de al bestaande concepten NLwoont, Interliving en Atelier.

Hoogwaardig, ambachtelijk en elegant

Deze concepten stellen VME-leden in staat zich, als zelfstandige meubel- en keukenondernemers, in de regio te onderscheiden. De nieuwe Isensi Interiors-collectie is het meest luxueuze concept van de vier; hoogwaardig, ambachtelijk, elegant en omvangrijk in maatwerk op het gebied van keukens, meubels en stalen deuren.

Hoogwaardig, ambachtelijk en elegant

Carpentier Keukens en Wonen uit Aalsmeer is nieuw VME-lid en voert als eerste in Nederland het Isensi Interiors-concept. Daarnaast hebben zij ook het VME-concept Interliving opgenomen in de collectie.

Met Isensi Interiors reikt VME haar leden een elegant merk, gericht op het luxury segment, waarbinnen een organische vormtaal, rijke stoffen en natuurlijke materialen de boventoon voeren. In alles gaat Isensi Interiors een stap verder in luxe en ambacht; een voorbeeld hiervan zijn lampen, waarvan onderdelen nog met de hand gemaakt worden.

De Isensi Interiors-collectie is chic qua uitstraling en materiaalgebruik, waarbij de productvormgeving gekenmerkt wordt door slanke lijnen en ronde vormen. De productie vindt grotendeels plaats door vaklieden in Nederland en Duitsland.

Met Carpentier als nieuw lid groeit het aantal verkooppunten van Interliving in Nederland naar zeventien.