Hillfloor Group neemt LEOXX over

Hillfloor Group neemt LEOXX over

Hillfloor Group - Van Besouw, Jabo Carpets en Therdex - heeft een hoofdstuk toegevoegd aan haar groeiverhaal door de overname van LEOXX en haar custom printlabel Prints van Oranje.

Hillfloor Group neemt LEOXX over

De strategische aankoop van LEOXX en Prints van Oranje verrijkt de diversiteit van het portfolio van Hillfloor Group aanzienlijk en versterkt haar positie als een toonaangevende leverancier van vloeren. Met deze nieuwe leden in de 'family of brands' van Hillfloor Group, wordt de belofte van kwaliteit, stijl en innovatie alleen maar sterker en opent het deuren naar nog meer creatieve mogelijkheden en inspiratie voor klanten wereldwijd.

Hillfloor Group neemt LEOXX over

‘Cirkel rond door overname’

Anja Nekeman, eigenaar van LEOXX en Prints van Oranje: “Het is met dankbaarheid en enthousiasme, maar ook met een mengeling van emoties dat ik na 37 jaar ondernemerschap LEOXX en Prints van Oranje overdraag aan de nieuwe eigenaar. Na een weloverwogen beslissing die lang in mijn gedachten gerijpt heeft, is de cirkel met deze strategische overname door Hillfloor Group rond. LEOXX en Prints van Oranje zijn geland op een plek die ik ‘home base’ noem: in het hart van de tapijtindustrie.”

Hillfloor Group neemt LEOXX over

LEOXX en Prints van Oranje blijven vanuit Houten werken met dezelfde collecties, service en website als klanten van hen gewend zijn.