Handgemaakte verlichtingscollectie uit Finland

04-04-2023
Handgemaakte verlichtingscollectie uit Finland

QUU verlichtingscollectie combineert harmonieus tijdloos Scandinavisch design met de elegante schoonheid van de noordelijke natuur. Elke lamp is uniek en handgemaakt.

Handgemaakte verlichtingscollectie uit Finland

Handgemaakte verlichtingscollectie uit Finland

De inspiratie voor het ontwerp kwam van de noordelijke hemel - van de maan en planeten.

Elke QUU lamp is uniek en handgemaakt door bekwame ambachtslieden in Finland. De houten onderdelen van lampen zijn handgemaakt van FSC-gecertificeerd essenhout. De unieke glazen bollen krijgen hun vorm door mondgeblazen te worden van gerecycled glas bij een familiebedrijf in Finland. De producten worden in Finland afgewerkt door een lokale schilder en elektricien.

Quu Design merk is gemaakt door ontwerper en interieurarchitect Heli Mäkiranta.

Handgemaakte verlichting naar eigen ontwerp

De Harmony-collectie bestaat uit neutrale tinten en is ontworpen om uw huis innerlijke rust en een gevoel van harmonie te geven. Het tijdloze ontwerp introduceert een vleugje Scandinavische natuur en elegantie in uw ruimte.

De Bloom-collectie draait om zachte pasteltinten en het stimuleren van je creativiteit met slechts één look. De tonen zijn met de hand uitgekozen om je zintuigen te prikkelen en zachte vrolijke energie in huis te brengen.

QUU Play is een aangepaste tool voor het maken van uw eigen QUU-ontwerp. Mix en match kleuren, maten en afmetingen voor een look op maat gemaakt voor uw ruimte.