Haal een meesterwerk uit de schil

07-12-2020
Haal een meesterwerk uit de schil

Chiquita lanceert een eclectische reeks geliefde klassieke kunst met een ironische bananentwist. De bananen zijn volgens Chiquita niet alleen een klassiek heerlijk stuk fruit dat al sinds je kindertijd voor je op tafel ligt, ze zijn het perfecte kunstwerk van moeder natuur.
Haal een meesterwerk uit de schil
Ter viering van de kunstzinnige Chiquita banaan, heeft Chiquita iconische bananenstickers gecombineerd met enkele van 's werelds meest iconische kunstwerken, zodat bananenliefhebbers overal ter wereld hun eigen kunstcollectie kunnen beginnen. Zo wordt elke banaan een leuke nieuwe manier om te genieten van geweldige smaak - zowel als het gaat om de kunst als om het fruit zelf.

Creativiteit en zintuigen
De Italiaanse ontwerpster Mariangela Rinaldi heeft 12 nieuwe stickers bedacht die haar eigen vrolijke indruk geven van enkelen van 's werelds beroemdste portretten van vrouwen in de kunst, waarbij ze het verband tussen bananen en creativiteit onderzoekt en mensen uitnodigt om hun eigen creativiteit en zintuigen op de proef te stellen.
Er is ook een leuk boekje waar verzamelaars hun stickers tijdens hun ontdekkingstocht in kunnen plakken.

Quiz
Als onderdeel van de viering lanceert Chiquita ook enkele (ban)aantrekkelijke en uiterst creatieve recepten op de website.
De website viert de lancering van de stickers verder met een leuke persoonlijkheidsquiz, waarin de belangrijke vraag wordt gesteld: welk Chiquita bananenmeesterwerk ben jij? Deze ironische quiz helpt je bij het vinden van je ‘kunst-tweeling’-sticker, zodat je het kunstwerk dat bij jou past in de winkel kunt opzoeken.

Haal een meesterwerk uit de schil
Haal een meesterwerk uit de schil
Haal een meesterwerk uit de schil