Groeiend merk

07-12-2022
Groeiend merk

JaxxChoice is klaar om te groeien. Wiebe Bouma: ‘Het ligt in onze bedoeling om JaxxChoice een betere spreiding te geven. Onze kennis van de markt en de vele relaties die we onderhouden, kan hieraan bijdragen.’

Groeiend merk

JaxxChoice is een groeiend merk met een duidelijke ambitie: het kiezen van meubels bijzonder leuk maken. Alle modellen in de collectie zijn zorgvuldig geselecteerd, met een hoge kwaliteit en een eerlijke prijs als belangrijkste kernwaarden.

Groeiend merk

Achter JaxxChoice staat een jong, gedreven team met een passie voor meubelen en marketing. De trends in Nederland worden nauwlettend in de gaten gehouden, waardoor de collectie te allen tijde vernieuwend is. De bestsellers staan veelal op voorraad in de eigen warehouse, maar ook maatwerk banken behoren tot de mogelijkheden. Hierbij is er ruime keuze uit een trendy collectie stoffen. Bovendien biedt JaxxChoice rechtstreekse dropshipment levering bij de consument, betrouwbare levertijden en 5 jaar productgarantie.

Stofstalenwand
Stofstalenwand

De JaxxChoice modellen staan in een groeiend aantal meubelwinkels, waaronder Jansen Totaal Wonen en alle Loods 5 filialen in Nederland. Ook bij Van Gils Wonen en Slapen zagen ze de kracht van JaxxChoice in.

Wiebe Bouma: ‘Wij werken graag samen met serieuze partners die ruimte beschikbaar willen stellen in hun woonwinkel en de ambitie hebben om met ons mee te groeien.’