Greeploze opening van luxe koelkasten

22-09-2022
Greeploze opening van luxe koelkasten

In de hoogwaardige keukens van SieMatic komen designkwaliteit en gebruikscomfort op de eerste plaats. Op de huisbeurs van deze fabrikant van 17 t/m 22 september 2022 in Löhne werd ook de première gevierd van het nieuwe elektromechanische deuropeningssysteem Easys Compact van Hettich.

Greeploze opening van luxe koelkasten

Carl-Heinrich Moning, ingenieur bij SieMatic: ‘Easys Compact is de perfecte deuropener voor het greeploze design van onze keukens. Dankzij dit nieuwe systeem kunnen wij onze hoge designeisen verbinden met duidelijk meer gebruikscomfort bij de koelkast.’

De voordelen van Easys Compact blijken tijdens het gebruik: het systeem wordt altijd betrouwbaar en veilig geactiveerd. Dankzij de enorme openingskrachten is zelfs bij zware deuren één enkele eenheid voldoende. De druksensor kan daarbij op iedere gewenste hoogte worden aangebracht – altijd comfortabel voor grote of kleine koelkastgebruikers.

SieMatic presenteert Easys Compact in een Gaggenau-koelkast. Maar deze slanke eenheid kan ook in een groot gedeelte van de andere koelkasten worden toegepast. Want Easys Compact maakt gebruik van de voorgeboorde gaten in de koelkast, bovendien heeft hij een intuïtieve stekkerverbinding.

Aangezien Easys Compact onafhankelijk van de kast wordt bevestigd, kunnen zelfs standaardkasten worden gebruikt. Maar voor het openen met Easys Compact zonder aanraking kan natuurlijk ook een slimme voice control worden gebruikt.