Gewoon rondhangen

12-08-2022
Gewoon rondhangen

Vogelvoeders en drinkbakken moeten veilig uit de buurt van zwerfkatten worden geplaatst, zodat ze niet verder worden belast. Dit werkt het beste met hangende versies van voerstations zoals die van Opossum-Design.

Gewoon rondhangen

Onze vogels kunnen geen pauze nemen. Vooral tijdens de opfokperiode zijn ze erg druk op zoek naar voedsel, omdat de behoefte aan voedingsstoffen hier bijzonder hoog is. Toonaangevende vogelexperts zoals Prof. Dr. Berthold vragen al lange tijd om voeding in de warmere seizoenen, wanneer vogels onze steun nodig hebben.

Gewoon rondhangen

Opgehangen aan takken in bomen door middel van roestvrijstalen kabels, zijn de hangende versies van voerstations zoals die van Opossum-Design ontoegankelijk voor katten en kleine knaagdieren. Hier kunnen de oudervogels rusten en zichzelf versterken voor het vangen van insecten om hun nakomelingen te voeden.

Gewoon rondhangen

Gemaakt van onverwoestbare materialen zoals roestvrij staal of het zeer populaire cortenstaal met zijn patina-look, passen de gecombineerde voerstations perfect in elke natuurlijke sfeer, maar hun moderne ontwerp maakt ze ook een perfecte match voor hedendaagse architectuur.