Gepersonaliseerde vloerbedekking

vloerstyling 01-03
Gepersonaliseerde vloerbedekking

Het nieuwste aanbod van modulyss is een designservice op maat voor gepersonaliseerde vloerbekleding. Een service die ontwerpers totale creatieve vrijheid geeft.

Gepersonaliseerde vloerbedekking

Gepersonaliseerde vloerbedekking

Gepersonaliseerde vloerbedekking

Dankzij de voortdurend toenemende mogelijkheden qua kleur, textuur en backing lenen de tapijttegels van modulyss zich voor onverwachte toepassingen en designs op maat. Zo sluiten ze aan bij het doel van elke ruimte. Het merk heeft altijd als missie gehad designers de flexibiliteit te bieden die ze nodig hebben om hun gedurfde visies tot leven te brengen.

modulyss transformeert die flexibiliteit nu in totale ontwerpvrijheid. Maak kennis met een gloednieuwe service van modulyss: zachte vloerbekleding op maat, de nieuwe marktstandaard.

Designers kunnen met subtiele schakeringen binnen een kleurspectrum experimenteren om organische overgangen in vloerbedekking te creëren die diepte en dimensie suggereren.

Logo’s in zachte vloerbedekking

De tapijttegels op maat van modulyss nodigen designers uit om die beelden op totaal nieuwe manier in hun ruimtelijke ontwerpen te verwerken.

Met cruciale designelementen of opvallend geplaatste logo's kan modulyss bovendien zachte vloerbekleding op maat leveren die de zorgvuldig ontwikkelde visuele stijl van een merk in de verf zet. De gedrukte visuals kunnen over meerdere tegels worden verdeeld: een echte blikvanger.

Alle tapijttegels op maat zijn ontworpen om naadloos bij het bestaande productassortiment van modulyss te passen. Zo kan een gepersonaliseerde vloer een hoofdrol spelen in bijvoorbeeld een lobby of vergaderzaal, omgeven door complementaire kleuren en texturen uit de standaardcollecties.

modulyss.com