Gepersonaliseerde elegantie

#interieurbouw 21-05-2021
Gepersonaliseerde elegantie

Mobitec stelt onder meer haar TRIBU-concept en de stoelen TORO en LENA voor. 
Gepersonaliseerde elegantie
De tafel TRIBU (foto) is in de eerste plaats een ontwerp voor de kantoorsector, beschikbaar in verschillende modellen, die elk aan een specifieke behoefte voldoen: thuiswerk; co-working; kantoor van de manager; vergader- of congreszalen; eetzaal, cafetaria; restaurant...
Met een zitting en rugleuning die fysiek van elkaar gescheiden zijn, schudt de stoel TORO al het overbodige van zich af: elk element is ontworpen voor optimaal zitcomfort, zonder daarbij in te boeten op stijl. Kies voor geometrisch en zeer dunne metalen poten of voor een uniek houten onderstel, heel ongewoon voor dit type stoelen. Nog meer keuze: een gewone of gebogen rugleuning, die ook dienst kan doen als armsteun.
Zelfs als zetel blijft de stoel LENA comfort en elegantie combineren. Deze uitvoering is, net als de andere modellen in de collectie, beschikbaar met een onderstel in verschillende houtsoorten (beuk, eik en massieve notelaar) en kleuren. Personaliseer deze elegante zetel met een bekleding naar keuze: stof, leder of kunstleder. Kies uit de catalogus of stel uw eigen stof voor.