Geometrie als rode draad

25-02-2021
Geometrie als rode draad

Opera Contemporary past geometrische decoratie toe op elegante meubels, die een exclusief karakter in elke ruimte te brengen, in perfecte harmonie met de kosmopolitische taal belichaamd door de verfijnde eigentijdse stijl van het merk, met minimale silhouetten, versterkt door een reeks levendige, fijne afwerkingen en decoratieve motieven. 
Geometrie als rode draad
De geometrische figuur van de ruit die typerend is voor de patronen van Opera Contemporary wordt de ongeëvenaarde rode draad die de verschillende zones van het huiselijke landschap met elkaar verbindt. In de Victor-serie, samengesteld uit kasten en nachtkastjes in massief Canaletto walnoot of as, bieden fijn geslepen grafische effecten het lexicon voor een verhaal over de houtbewerkingsexpertise van Opera Contemporary.
Evenwichtige symmetrie en lichtheid van vorm genereren de tijdloze charme in de slaapkamerzone, altijd in een context van hedendaagse stijl gekenmerkt door elegantie. Woonkamer, eetkamer, slaapkamerzone en kantoor aan huis: elke ruimte in het huis wordt gekenmerkt door meubels, materialen, afwerkingen en decoratieve patronen die opvallen door hun elegantie, eigentijdse taal en verfijnde handgemaakte uitmuntendheid.