Geknipt voor iedere creatie

29-09-2022
Geknipt voor iedere creatie

De nieuwe 100% recyclebare Fiskars ReNew Scissors-lijn is van de hoogste kwaliteit; met de grootste zorg ontworpen, gemaakt van plastic afval en restproducten, en duurzaam geproduceerd in Finland.

Geknipt voor iedere creatie

Iedere schaar is met de hand getest om de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, comfort en prestaties te kunnen garanderen. Zo heb je écht iets goeds in handen wanneer je je onderdompelt in creatieve projecten.

De ReNew-lijn bestaat uit zeven scharen; voor ieder creatief klusje is er een speciaal ontworpen schaar. Op elk detail is afgestudeerd om comfort en precisie te bieden én de impact op de natuur te beperken. Zo zijn de handgrepen gemaakt van cellulosevezel en gerecycled plastic en de bladen van gerecycled staal. Alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede papiervezels.

De Billnäs-fabriek in Finland, waar de ReNew Scissors gemaakt worden, is ISO-gecertificeerd en voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen, zowel op het gebied van milieu als mens.

De scharen uit de ReNew-lijn zijn gemaakt om heel erg lang mee te gaan, maar als je toch aan vervanging toe bent, kunnen alle onderdelen van de ReNew-scharen volledig worden gerecycled en gebruikt om nieuwe producten van te maken.