Geïnspireerd op Vlaamse landschappen

19-10-2021
Geïnspireerd op Vlaamse landschappen

De nieuwe Heritage-collectie van modulyss verdiept zich in de Vlaamse identiteit en brengt vijf karakteristieke landschappen tot leven in unieke tapijttegeldesigns met verschillende Cradle to Cradle Certified-opties.

Geïnspireerd op Vlaamse landschappen

De karakteristieke Vlaamse landschappen werden vertaald in vijf combineerbare tapijttegeldesigns: Cobbles, Haze, Dune, Meadow en Polder.

‘Heritage verweeft het verleden en de toekomst en weerspiegelt de delicate vormen, texturen en ingetogen kleuren van de Vlaamse landschappen,’ vertelt de ontwerper van de collectie, Ruben De Reu.

De Heritage-collectie bevat een aantal Cradle to Cradle Certified Gold en Silver opties. Deze circulaire producten werden gemaakt met geregenereerd ECONYL-garen en de recyclebare ecoBack-rug van de fabrikant. Een CO2- neutrale status kan ook worden gegarandeerd via het CO2RE-initiatief van het bedrijf.

modulyss heeft ervoor gezorgd dat alle designs en kleuren van de Heritage-collectie met elkaar kunnen worden gecombineerd en biedt zo een grote flexibiliteit en creativiteit voor het aankleden van hedendaagse commerciële ruimtes. Het zachte kleurenpalet, de organische patronen en de uitstekende milieuprestaties maken Heritage de perfecte keuze voor zij die op zoek zijn naar een natuurlijke en duurzame vloerbedekking.