Gedurfd groen

21-09-2022
Gedurfd groen

De nieuwste kantelbare plantenbak van Tom Raffield loopt over van ambachtelijke aantrekkingskracht en is een welkom thuis voor bloeiende kamerplanten, zelfgekweekte groenten of statement vetplanten.

Gedurfd groen

De Mantol Planter roept de natuur binnen en moedigt gedurfd groen aan om huizen dit najaar op te fleuren.

Gedurfd groen

Een spel van evenwicht: de schoonheid van de Mantol Planter ligt in zijn eenvoud.

Het verhoogde aardewerkvat van de Mantol kan op de basis worden gekanteld, waardoor optimale lichtniveaus het gebladerte kunnen bereiken.

Door de aardewerken pot en de stoomgebogen hoepel te combineren, heeft Tom Raffield een tijdloos, natuurlijk kleurenpalet gecreëerd. De nieuwe draagbare plantenbak kan door huizen worden gedragen voor seizoenen van dierbare herinneringen.

Tom Raffield is een van een nieuwe generatie ontwerpers en makers, die zijn ambacht op innovatieve en eigentijdse manieren gebruikt. Hij is gedreven om een pad naar uitmuntendheid te smeden en onderweg zo min mogelijk impact op het milieu te veroorzaken.

Handgemaakt in hun BREEAM Excellent-studio's in Cornwall, Engeland, is het assortiment hedendaagse verlichting, meubels en accessoires dat Tom Raffield creëert gebaseerd op schoonheid, integriteit en de wens om unieke, hoogwaardige objecten te creëren die nog jaren door hun eigenaren zullen worden gekoesterd.