Gedeelde passie

#interieurbouw 25-10-2019
Gedeelde passie

Neolith werkte samen met prijswinnende designfirma La Chance voor een speciale receptie in hartje Parijs tijdens de Maison & Objet in de meubelshowroom van de designer. 
Gedeelde passie
Tijdens het event werden de nieuwste ontwerpen van La Chance geshowd tegen een achtergrond van Neolith-patronen, inclusief de nieuwste aanwinst, het bekroonde Mar del Plata. Hun gedeelde passie voor cutting-edge design en het feit dat ze veel belang hechten aan duurzaamheid, bracht de twee bedrijven bij elkaar. De Parijse firma heeft een heel eigen en groene aanpak bij het kiezen van de materialen voor haar ontwerpen en heeft de belofte gedaan om geen niet-duurzame materialen meer te gebruiken voor haar creaties. Neolith deelt deze visie en gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen voor zijn platen. Recente investeringen in nieuwe technologie hebben bovendien de ontwikkeling van HYDRO-NDD 2.0 opgeleverd. Dankzij dit revolutionaire dessinsysteem kunnen de platen bedrukt worden met inkt op waterbasis, in plaats van met inkt met oplosmiddelen, wat de CO2 voetafdruk van het product enorm vermindert.
Foto: La Chance: Iconic, staande spiegel van Dan Yeffet & Lucie Koldova; Block, armstoel van Jonas Lutz; Jeeves, kledingstandaard van Tolila & Gilliland; Neolith: Mar Del Plata