Verkleuring tegengaan met raamfolie

10-03-2023
Verkleuring tegengaan met raamfolie

Glasfolies zijn bij uitstek zeer geschikt om producten te beschermen tegen ultraviolette straling. Deze schadelijke straling in het zonlicht veroorzaakt verkleuring. Dé oplossing hiervoor is een krachtige UV-werende raamfolie, welke maar liefst 99,9% van de UV-straling weert!

Verkleuring tegengaan met raamfolie

Deze raamfolie is volledig transparant waardoor het zicht naar beide zijden behouden blijft.

UV-werende glasfolie is tevens verkrijgbaar met anti-inbraak eigenschappen. Door deze combinatiefolie toe te passen, wordt het glas diverse malen sterker. Bij een poging tot inbraak kan het glas breken, echter zal het glas dan in de folie blijven ‘hangen’. Hierdoor vertraagt men een inbraak en wordt schade beperkt.

Naast UV-wering zijn raamfolies tevens geschikt voor het weren van de warmte, hinderlijke schittering en uitstekend toepasbaar om de veiligheid en inbraakwerendheid van een pand te verhogen. 

Raamfolie als specialisme

Het glad en strak aanbrengen van raamfolie op ruiten is een uitgesproken specialisme. Met ruim 40 jaar ervaring is Man Protection dé specialist op dit gebied. Man Protection is officieel distributeur van LLumar® raamfolie en biedt een omvangrijk assortiment kwalitatief hoogwaardige glasfolies voor zowel functionele als esthetische doeleinden.