Furnicher maakt meubels op bestelling

Meubels 08-07
Furnicher maakt meubels op bestelling

Furnicher lanceert een op bestelling gemaakte meubelservice. Dit innovatieve aanbod biedt grenzeloze ontwerpmogelijkheden en onberispelijk vakmanschap op maat om te voldoen aan de unieke specificaties van elke klant.

Furnicher maakt meubels op bestelling

Met deze nieuwe service versterkt Furnicher haar toewijding aan het leveren van op maat gemaakte inrichtingsoplossingen voor woningen, horecaomgevingen en kantoorruimtes, zodat elk stuk met precisie wordt vervaardigd en tot in de perfectie is afgestemd. De op bestelling gemaakte meubels zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van elegantie en functionaliteit en bieden een ongeƫvenaarde mix van stijl en bruikbaarheid.

Furnicher maakt meubels op bestelling

Ook handelsprogramma van Furnicher

In combinatie met onze made-to-order service presenteert Furnicher een speciaal handelsprogramma op maat voor professionals uit de industrie. Dit programma biedt interieurontwerpers, architecten en vastgoedbeheerders onbeperkte toegang tot een uitgebreid assortiment op maat gemaakte meubelontwerpen. Leden van het handelsprogramma profiteren van:

Furnicher maakt meubels op bestelling

De made-to-order service van Furnicher is ontworpen voor eenvoud en efficiƫntie. Het eenvoudige proces in vier stappen zorgt ervoor dat klanten hun op maat gemaakte meubels met gemak en vertrouwen ontvangen:

1. Dien een visual in: start het proces door een visuele weergave in te dienen via het aanvraagformulier.

2. Offerte ontvangen: het team zal onmiddellijk met u communiceren om een gedetailleerde offerte te verstrekken.

3. Ontvang 3D-tekeningen: na goedkeuring ontvangt u nauwkeurige 3D-tekeningen van uw aangepaste stuk.

4. Productie en levering: iindelijk worden uw meubels op maat geproduceerd en geleverd, klaar om uw interieur te verfraaien.