Furnicher kiest voor duurzaam hout

Meubels 22-04
Furnicher kiest voor duurzaam hout

Furnicher onthult een FSC-gecertificeerd assortiment, waarbij elk stuk met zorg is vervaardigd, met behulp van verantwoord geproduceerde materialen.

Furnicher kiest voor duurzaam hout

FSC-certificering zorgt ervoor dat het hout dat in de meubels wordt gebruikt, afkomstig is uit bossen die worden beheerd met de grootst mogelijke aandacht voor ecologische, sociale en economische factoren.

Geniet van de belichaming van moderne Scandinavische esthetiek met de Devon houten accentstoel. Deze stoel is gemaakt van gelakt eikenhout en bekleed met weelderige beige stof en combineert naadloos elegantie met comfort. Met pocketveren voor luxueus comfort en FSC-certificering voor milieuvriendelijke gemoedsrust, is de Devon-stoel een duurzaam statement-stuk voor elk huis.

FSC-certificering voor milieubewust leven

Ervaar de perfecte samensmelting van eigentijds design en comfort met de Bjorn houten eetkamerstoel. Gemaakt van robuust eikenhout en versierd met beige stoffen bekleding, biedt deze stoel zowel stijl als duurzaamheid. Met zijn FSC-certificering en toewijding aan milieubewust leven, is de Bjorn stoel een praktische maar elegante toevoeging aan elke eetkamer.