Frisse kleuren, vormen en designs

#interieurbouw 03-03-2021
Frisse kleuren, vormen en designs

Desenio lanceert een nieuwe collectie abstracte posters, speciaal ontworpen door de eigen Desenio Design Studio. Met de frisse kleuren, vormen en designs zullen ze ieder huis gegarandeerd een transformatie geven.  
Frisse kleuren, vormen en designs
Line art

Line art is geschikt voor de minimalist die houdt van een eenvoudig interieur, maar toch graag wat decoratie toevoegt. Line art is een simpele en tegelijkertijd expressieve, meestal zwart-witte illustratie van bijvoorbeeld bloemen, vormen en gezichten en geeft een stijlvolle en relaxte uitstraling.
Paper Cutting: Posters in de stijl van een collage brengen speelsheid in huis. Deze stijl werd oorspronkelijk in de kunstwereld geïntroduceerd door kubistische artiesten zoals Picasso, en tegenwoordig zijn collages in de vorm van papierknipkunst een populaire manier om verschillende vormen te combineren. Kies voor een echt statement piece en voeg een grote abstracte poster toe aan je fotowand! Bij het creëren van abstracte posters wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken: van het gieten van verf tot interessante kwaststreken.