Friluftsliv

21-02-2022
Van links Mila, Venice, Vinny
Van links Mila, Venice, Vinny

Van vormen tot texturen, hier zijn de frisse lente-interieurtrends voor 2022 door Interiorr.com.

Van links Mila, Venice, Vinny
Van links Mila, Venice, Vinny

Van links Mila, Venice, Vinny

Friluftsliv

Alle natuurlijke kleuren, texturen en vormen die we ooit uit Moeder Natuur zouden kunnen halen, inspireren de beste interieurtrends van dit voorjaar. De gloednieuwe Mila Armchair is een van de beste gebogen comfortabele designstoelen.

Friluftsliv

Een passie voor de natuur raakt het hart van wat wat Scandinaviërs friluftsliv (uitgesproken als free-loofts-liv) noemen. De uitdrukking betekent letterlijk ‘openluchtleven’. Breng elementen van het buitenleven naar binnen; laat de zon en het natuurlijke licht binnen met lichte natuurlijke materialen, vormen en tinten.

De fluwelen bekleding van Interiorr is slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Fluwelen textiel is niet alleen een hot trend, maar ondersteunt ook zachtere vormen. Een pluche materiaal dat je interieur direct naar een hoger niveau kan tillen. Een fantastisch voorbeeld is de Venice Dining-chair.

Het is niet alleen belangrijk om de natuur te integreren in het interieur; het is ook belangrijk duurzaamheid en groener design de kans te geven. Als je van leer houdt… waarom kies je niet voor de Vinny Leather Look Fauteuil die stijlvol en comfortabel is, maar tegelijkertijd gewoon een milieuvriendelijke stof?