Foscarini toont recente introducties

Accessoires 27-06
Foscarini toont recente introducties

Foscarini toonde ter gelegenheid van 3 Days of Design recente productintroducties van ontwerpers Andrea Anastasio, Rodolfo Dordoni, Ludovica Serafini + Roberto Palomba en de Deense ontwerper Felicia Arvid die haar debuut maakte in de wereld van verlichting.

Foscarini toont recente introducties

De presentatie van Foscarini voor 2024 is samengesteld door Ferruccio Laviani, die de begane grond van Frederiksgade 1 transformeerde in een heldere weergave van de nieuwste productintroducties van het bedrijf. Deze setting bood een lokaal venster voor het wereldwijde publiek en toont Foscarini's benadering van design.

Foscarini toont recente introducties

Exclusieve introducties zonder eigen productie

Door samen te werken met toonaangevende ontwerpers in de hedendaagse scene is Foscarini erin geslaagd decoratieve lampen te creëren die wereldwijd als iconen worden erkend. Het bedrijf heeft voortdurend de grenzen van materialen en technologieën verlegd om een bijdrage te leveren aan de ontwerpgeschiedenis. Tegelijkertijd creëren de handgemaakte lampen van Foscarini een warme sfeer die zorgt voor comfort in zowel in hun eigen huis, als in openbare ruimtes.

Foscarini toont recente introducties

Foscarini heeft geen exclusieve samenwerkingsverbanden met ontwerpers. Ook heeft het bedrijf geen eigen productiefaciliteit. Het ontbreken van een eigen productiefaciliteit heeft Foscarini altijd in staat gesteld om de meest geschikte materialen en productiemethoden te onderzoeken om elke introductie op de beste manier voor te stellen en te ontwikkelen.