Form maakt een blijvende indruk

Form maakt een blijvende indruk

Form van Jennifer Newman is een volledig aluminium constructie, ontworpen om een blijvende indruk te maken en om een vleugje verfijning toe te voegen aan elke omgeving.

Form maakt een blijvende indruk

Dit meubelstuk is gebouwd om de zwaarste weersomstandigheden te doorstaan en zo een blijvende schoonheid te brengen.

Form maakt een blijvende indruk

Form heeft een modulair frame waarmee de tafelpoten aan het einde of de inzet kunnen worden geplaatst, wat flexibiliteit biedt op basis van uw voorkeuren. Dit eenvoudige, elegante ontwerp zorgt voor een naadloze pasvorm in elke omgeving en past zich moeiteloos aan uw ruimtelijke behoeften aan. Het inclusieve ontwerp, inclusief rolstoeltoegankelijkheid en de optie voor extra zitplaatsen, voegt een vleugje bruikbaarheid en bedachtzaamheid toe.

Form maakt een blijvende indruk

Form heeft een duurzame poedercoatafwerking

Kies uit drie bankmaten om een comfortabele zitopstelling te creĆ«ren die is afgestemd op uw behoeften. U kunt de banken gemakkelijk onder de tafel opbergen, waardoor de ruimte-efficiĆ«ntie wordt geoptimaliseerd. Form is zorgvuldig ontworpen met een duurzame poedercoatingafwerking die niet alleen bestand is tegen de elementen, maar ook gemakkelijk onderhoud biedt tegen buitenvlekken en stilstaand water.