Focus op rust, vrede en aanraking

07-03-2023
Focus op rust, vrede en aanraking

Bolia opent de deuren naar een helder en sensueel lente-universum met hun nieuwe SS23-collectie. Geïnspireerd door de Scandinavische natuur en haar dynamische energie, zijn deze stukken een ware uitnodiging om het bloeiende lenteseizoen en de eerste zonnestralen te omarmen.

Focus op rust, vrede en aanraking

In Bolia's slaapkamernieuws ligt de focus op rust, vrede en aanraking, met zachte texturen, natuurlijke tinten en een rustgevend gevoel van stilte. Het Elton bedframe is ontworpen om om de Zeni matras te passen en optimaal comfort te bieden. De strakke lijnen worden benadrukt door een handgemaakt eiken frame. Elton is gemaakt van vervangbare onderdelen, waardoor het de tand des tijds kan doorstaan.

Focus op rust, vrede en aanraking

De rustgevende en luchtige Anelli pendellampen vinden ook hun plaats in de slaapkamer – of een andere ruimte. Deze pendellampen zijn gemaakt van een elegante assemblage van eiken fineer ringen en stralen een zacht en diffuus licht uit.

Focus op rust, vrede en aanraking

Bolia heeft zijn Outdoor Collection ontwikkeld om de ideale setting te creëren voor een aangenaam en dynamisch buitenleven. Banken, tafels, poefs, stoelen, bloempotten en verlichtingsarmaturen komen allemaal samen. Ze zijn ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. Alle stoffen hoezen zijn afneembaar, voor eenvoudig onderhoud en een meubelstuk dat na verloop van tijd meegaat.