FFD 2023 groot succes voor COREtec

31-05-2023
FFD 2023 groot succes voor COREtec

De Flanders Flooring Days 2023 waren voor COREtec een groot succes. Jan Dossche – President COREtec: "Het was  elke dag volle bak, we zijn zelfs zondagavond al begonnen.”

FFD 2023 groot succes voor COREtec

FFD 2023 groot succes voor COREtec

"Hier is het net iets makkelijker werken dan op een beurs,” vervolgt Dossche, “omdat je alles bij de hand hebt. Daarnaast heb je ook meer tijd voor je bezoek."

De tweede Flanders Flooring Days trok 1.553 bezoekers uit 68 landen.

De nieuwe app Stair Expert van COREtec kende een grote belangstelling. Daarmee kan makkelijk en snel het benodigde materiaal voor het bekleden van een trap gemeten worden en de bestelling in een paar klikken naar de fabrikant verstuurd worden. Daarna wordt het kant-en-klaar afgeleverd. "Op deze manier wordt de installateur/plaatser helemaal ontzorgd. De app doet 'alles' voor je. De eindconsument vindt het geweldig dat de trapbekleding aansluit op de vloer."

COREtec op TV

Sinds kort schitteren de COREtec-vloeren in het Vlaamse tv-programma Ons Huis/Nieuw Huis (Eén/VRT 1). In dit programma gaan interieurarchitect Ken en vastgoedmakelaar Kristien de strijd aan om voor de deelnemende koppels een droomwoning te creëren of te vinden.