FENIX en Arpa op Lake Como Design Festival

FENIX en Arpa op Lake Como Design Festival

FENIX®, Arpa® en de andere merken van Broadview Group - Formica®, Homapal®, Getacore®, Westag Türen® en X-KIN® - nemen deel aan Lake Como Design Festival van 16 t/m 24 september met de installatie ‘When Nature Blooms’.

FENIX en Arpa op Lake Como Design Festival

Beginnend bij het concept ‘Returning to Villa Casa Bianca’, waar bezoekers worden uitgenodigd om een fascinerende woning te ontdekken die al een lange tijd is gesloten, stelt ‘When Nature Blooms’ zich de natuur voor die inbreekt in de kamers van de villa in de afwezigheid van zijn eigenaars. Planten ontspruiten dag in en dag uit, en nemen huiselijke ruimtes terug.

Eigentijds project met Fenix en Arpa

Het Nederlandse duo Van Beek & Dings creëerde een eigentijds en exclusief project. Met gebruik van zowel FENIX- als Arpa-materialen en andere merken van de Groep, hebben de ontwerpers gestalte gegeven aan ‘Returning to Villa Casa Bianca’, en onthullen een intrigerende studio van verschillende ontwerpomgevingen. Tijdens het Lake Como Design Festival is hun opstelling binnen de residentie tevens host van de installatie ‘When Nature Blooms’ van de Italiaanse bloemenontwerper Letizia Dei Fiori.