Familie Prijt ontvangt eerste exemplaar Meubel+

Uitreiking eerste exemplaar Meubel+

Vanmiddag is het eerste exemplaar van Meubel+ uitgereikt aan leden van de familie Prijt, eigenaren van De Donjon Woonburcht op meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven. Uitgever Jeroen Cnossen en hoofdredacteur Reinold Vugs zijn blij met de lancering van het nieuwe en tegelijkertijd vertrouwde vakblad.

 “We hebben de afgelopen periode hard gewerkt met ons hele team om een mooi en inhoudelijk sterk magazine te maken. Waarom we voor de familie Prijt gekozen hebben? Hun bedrijf werd opgericht in 1917, heeft veel stormen overleefd en nu staat alweer de vijfde generatie Prijts aan het roer. Honderd jaar historie dus, net als het vakblad Meubel waarvan Meubel+ de opvolger is. Ook Meubel heeft een rijke geschiedenis en vandaag gaan we met Meubel+ vol vertrouwen een nieuwe fase in ons honderdjarig bestaan in.”

 Morgen wordt Meubel+ bij zo’n zesduizend branchegenoten bezorgd. De volgende edities van dit jaar komen uit op 30 november en 21 december. Vanaf 2019 verschijnt Meubel+ maandelijks, te beginnen op 25 januari.

Lees ook
Team Woonbladen Cluster

Team Woonbladen Cluster

Beste lezer, Vakbladen.com nam vorige maand de Woonvakbladen over van Uitgeverij Lakerveld. Met genoegen presenteren wij u de mensen die de komende tijd werken aan de bladen en websites van het Woonbladen Cluster. Voor al uw redactionele vragen kunt u terecht bij: Reinold Vugs voor de titels Slapen en Parketblad Barbara van Male voor de titels Home&Living...