EZ-base naar Verenigd Koninkrijk

EZ-base gaat samenwerken met Troy om zo ook in het Verenigd Koninkrijk haar complete database-oplossing aan te kunnen bieden. 
EZ-base naar Verenigd Koninkrijk  | Meubel
EZ-base naar Verenigd Koninkrijk  | Meubel
Binnen de nieuwe joint venture zal EZ-base haar bewezen datamanagementkennis inzetten om leveranciers en leden van Troy te ondersteunen in het gebruik van het EZ-base online Productinformatie Management Systeem. EZ-base UK zal, in samenwerking met Troy UK, bedrijven in het Verenigd Koninkrijk gaan bedienen met de kennis en techniek waar EZ-base groot mee is geworden in de Benelux. EZ-base UK is klaar om de productinformatie van leveranciers op te slaan en te verwerken. Binnen het indrukwekkende leveranciers- en distributienetwerk van Troy UK kunnen de bedrijven met EZ-base een grote stap zetten richting efficiëntere- en uniforme verwerking van productinformatie. Een aantal vooraanstaande leveranciers hebben inmiddels aangegeven graag met EZ-base te willen werken en zien direct het voordeel voor de eigen organisatie. Met EZ-base kunnen zij de kwaliteit en betrouwbaarheid van de productinformatie controleren die door talloze distributeurs dagelijks wordt gebruikt.
Foto: Links Ron van den Bosch, CEO EZ-base, midden Paul Kilbride, CEO Troy, rechts Gareth Thomas, Managing Director EZ-base UK