Extruco bundelt krachten

extruco-logo_versie1-250x142

Drie Belgische bedrijven, Stillemans, Parcolys en HDM, hebben besloten de handen ineen te slaan en samen te gaan tot een nieuw bedrijf, Extruco genaamd. Zij leveren standaard en op maat gemaakte thermoplastische extrusies voor de consument en industrie en opereren vanuit een nieuwe productielocatie in Anderlecht. 

Stillemans is gespecialiseerd in kunststofprofielen en accessoires, Parcolys produceert PVC-vloeren en wandplaten en HDM is fabrikant en distributeur van wand- en plafondpanelen, laminaatvloeren, houten vloeren en outdoor gevelbekleding.

Catherine Stillemans, één van de directieleden van Extruco: “Extruco bundelt het beste van drie belangrijke spelers in deze markt. Die synergie creëert mogelijkheden om innovatieve producten te produceren voor diverse markten. We beschikken over een state-of-the-art machinepark in de nieuwe locatie in Anderlecht. Daar ontwikkelen en produceren we bijvoorbeeld decoratieve en technische geëxtrudeerde profielen, hulpprofielen in verschillende formaten, (LED) verlichtingsprofielen en PVC-panelen voor binnen en buiten. Daarnaast maken we ook groot formaat gefreesde extrusies met laminaatoppervlak voor vloer- en wandtoepassingen."

 

Lees meer artikelen over