Ereplaats voor het verleden

#interieurbouw 23-06-2021
Ereplaats voor het verleden

Een van Leolux’ nieuwe eyecatchers is de Anton, die een ode is aan de roemrijke ‘heritage’ die Leolux sinds de oprichting in 1934 heeft opgebouwd. 
Ereplaats voor het verleden
Het door Studio Truly Truly bewerkte design stamt uit 1960. Kate & Joel geven het verleden een ereplaats, maar geven de fauteuil tegelijkertijd een moderne twist door de combinatie van ronde en rechte vormen. Anton werd genoemd naar de grondlegger van Leolux Anton Sanders. De fauteuil Anton is beschikbaar als een comfortabele armstoel met een bijpassende poef en kan worden geleverd in talloze bekledingsmaterialen en afwerkingen.
Een andere must have van Leolux’ nieuwe collectie door Studio Truly Truly is de Pulla. Dit bankenprogramma is het resultaat van een zoektocht naar vormen en materialen en hun relatie tot de ruimte en hun functie. De Pulla is een tijdloos ontwerp dat geschikt is voor elk formaat ruimte, waar de lijnen en materialen in elkaar overvloeien om zo een zacht en laag zitvlak te creëren. Het zitgedeelte, de rug en de armleuningen overlappen elkaar; zachtjes samengedrukt op de contactpunten, zoals het deeg van het Finse gevlochten broodje, waar de naam van het ontwerp vandaan komt. De kleine pootjes van de bank geven je de impressie dat de bank zweeft. De Pulla is beschikbaar met verscheidende elementen en kan in talloze materialen worden uitgevoerd.

Ereplaats voor het verleden