Energielabel B voor optimale energie- en kostenbesparingen

Afbeelding: LEDVANCE
Afbeelding: LEDVANCE

Energiebesparende dimbare LED-lampen met energielabel B (conform ELR/SLR) vullen het algemene verlichtingssegment onder de merknaam LEDVANCE aan. Deze nieuwe range is inzetbaar voor residentiële en professionele toepassingsgebieden, zoals woonhuizen, hotels en restaurants.

Afbeelding: LEDVANCE
Afbeelding: LEDVANCE

De LEDVANCE LED Classic A EEL-B Superior Class met energielabel B zijn hoog efficiënte dimbare LED-lampen als vervanging voor respectievelijk 40W, 60W, 75W of 100W Classic A traditionele lichtbronnen met E27 lampvoet. Alle versies hebben een rendement van 185 lumen/watt en zijn dimbaar op vele typen LED lampen dimmers.

Optimaal besparen op energiekosten

Daarnaast hebben deze LED-lampen een lange levensduur van 50.000 uur en zijn ze geoptimaliseerd voor frequente schakelcycli (tot 500.000x). Dit maakt deze range ideaal geschikt voor gebruikers die optimaal willen besparen op onderhouds- en energiekosten. Ten opzichte van een standaard LED-lamp is de besparing 60%.

De lampen hebben een kleurtemperatuur van 2.700K en zijn verkrijgbaar in filament- en matte versies. De garantie is 5 jaar.