Elegantie in elk detail

31-10-2022
Elegantie in elk detail

Domkapa brengt een uitstekende interieuroplossing voor elke stijl. De naam is Eva Bar Chair en het is hier om een revolutie teweeg te brengen in alle commerciële projecten waarin het zich bevindt.

Elegantie in elk detail

Eva Bar Chair werd geïnspireerd door de kennis en het vakmanschap van onze voorouders. Hij heeft elegantie in elk detail en ademt verfijning uit elke keer dat je ernaar kijkt. En als je hem probeert, brengt het een geweldig gevoel van comfort en geluk.

Hij is ontworpen om deel uit te maken van commerciële interieurprojecten die streven naar een speciale sfeer die wordt gebracht door een vintage sfeer die perfect is vermengd met het hedendaagse ontwerp.

Het gedetailleerde geweven werk op de achterkant belooft een statement te maken in elke ruimte die onderscheidend is. De gestoffeerde stoel zorgt voor een comfortabele ervaring, terwijl de vloeinde zachte lijnen garanderen dat dit ontwerp kan worden aangepast aan elke omgeving.

Deze Bar Chair is ook verkrijgbaar in een counter stool-versie en maakt deel uit van Eva Family, bestaande uit een stoel, een fauteuil en dit mooie stuk.