Elegant ingetogen

09-02-2023
Avio
Avio

blomus lanceert drie nieuwe tafels, stuk voor stuk elegant ingetogen met een sculpturale eenvoud. De tafels zijn ontworpen door de Duitser Robin Scholtysik, de Japanner Kazushige Miyake en het blomus designteam.

Avio
Avio

De traditionele Japanse kunstvorm origami was het creatieve uitgangspunt voor Scholtysik toen hij zijn nieuwe bijzettafel voor blomus ontwierp – genaamd Oru. De tafel bestaat uit dunne, gepoedercoate stalen platen die - wanneer ze in elkaar worden gezet - een driedimensionale vorm creëren, terwijl uitgesneden verbindingen belangrijke kleine details onthullen. De Oru bijzettafel is er in twee verschillende maten en in zowel een volledig zwarte als een burned iron versie.

Goba
Goba

De drie nieuwe meubelstukken van de Japanse ontwerper Kazushige Miyake voor blomus zijn allemaal op precies dezelfde manier gebouwd, alleen met verschillende afmetingen: een bijzettafel, een banktafel en een eenvoudige kruk ideaal voor de keuken, de badkamer of de kleedkamer. De driedelige collectie, genaamd Avio, is gemaakt van FSC TM-gecertificeerd eikenhout en is verkrijgbaar in zowel een geoliede eikenhouten versie als een matzwarte versie.

Oru
Oru

De nieuwe Goba-tafel van blomus is het perfecte voorbeeld van een no-nonsense benadering van meubeldesign. Goba wordt gelanceerd in twee maten, beide gemaakt van eikenfineer.