Elegant en gelaagd

06-12-2022
Elegant en gelaagd

De nieuwe collectie Embrace van Eijffinger is een intrigerende expressie van natuurlijke materialen. Structuren vol verbinding, vakkundig bewerkt tot een prachtig product. 

Elegant en gelaagd

Voelbaar reliëf kenmerkt deze fascinerende Embrace collectie. De ontwerpen zijn elegant en gelaagd. Soms volumineus en krachtig, dan weer delicaat en subtiel. Laat je handen de draden volgen, ritmisch verweven tot een organisch patroon. Droom weg bij de rimpelingen in het zand, achtergelaten door de golven van de zee.

Elegant en gelaagd

Laat je inspireren door een ingenieus mozaïek patroon van samengesmolten kleurrijke stipjes of in elkaar overvloeiende nuances als in prachtig geglazuurd keramiek.

Elegant en gelaagd

Je kunt ook kiezen voor een ragfijn bladnerf patroon, licht glinsterend tegen een matte achtergrond. Of voor het subtiele grafische patroon, dat doet denken aan een wandtapijt.

Warme neutralen, blozende aardetinten, mistig grijsgroen en innig oker verrijken je interieur. Je kan de temperatuur in huis gerust een graadje lager zetten want met Embrace omring je je elke dag met warmte.

De nieuwe Embrace collectie van Eijffinger is vanaf begin december 2022 verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten.