Eijerkamp verbindt Frans Uyterlinde als ambassadeur

Algemeen 06-03
Eijerkamp verbindt Frans Uyterlinde als ambassadeur

Eijerkamp kondigt een verdere samenwerking aan met Frans Uyterlinde, één van de bekendste interieurexperts van Nederland. Na een samenwerking van al 10 jaar, is Frans Uyterlinde nu officieel ambassadeur van het Eijerkamp Interieuradvies. De expertise van Frans Uyterlinde moet Eijerkamp helpen om de kwaliteit en beleving van het interieuradvies naar een nog hoger niveau te tillen.

Eijerkamp verbindt Frans Uyterlinde als ambassadeur

Frans Uyterlinde zal als ambassadeur niet alleen de klantbeleving verrijken met zijn unieke visie op wonen, hij speelt ook een cruciale rol in de continue ontwikkeling en verfijning in vakmanschap van het Eijerkamp team. Frans zal alle interieuradviseurs van Eijerkamp onder zijn hoede nemen. Zo zorgt Frans Uyterlinde ervoor dat zijn visie en kwaliteitsstempel doorsijpelen in elk aspect van het Eijerkamp interieuradvies.

Uyterlinde en Eijerkamp streven ernaar dat alle Eijerkamp Interieuradviseurs nog meer mensen kunnen helpen met hun droominterieur. ‘Na een samenwerking van meer dan 10 jaar, mag ik mij de trotse ambassadeur noemen van het Eijerkamp Interieuradvies. Het is een eer dat ik alle adviseurs continu mag trainen en inspireren’, zegt Frans Uyterlinde.

‘Eijerkamp staat bekend om zijn inspiratievolle woonwinkels met meer dan 150 woonmerken en deskundig interieuradvies. Door samen te werken met Frans Uyterlinde, dé autoriteit van Nederland op interieurontwerp, tillen we dit naar een nog hoger niveau,’ zegt Jesper Schoofs, Senior Marketeer van Eijerkamp. ‘We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt aan onze klanten en kijken uit naar de inspirerende projecten die hieruit voort zullen komen.’