Eerste Hubo HOMED geopend

Hubo

Hubo Zutphen heeft de eerste Hubo HOMED, een nieuw shop-in-shop concept voor de woontextielbranche, geopend. Het concept is beschikbaar voor Hubo ondernemers die het winkelaanbod compleet willen maken en totaaloplossingen voor ieder interieur willen bieden. 

HOMED is opgebouwd uit drie woonstijlen: Basis, Romantisch en Industrieel. De woonstijl Basis omvat warme basiskleuren en natuurlijke producten. De romantische stijl bestaat uit lichte pasteltinten en zachte stoffen en in de industriële stijl staan juist staal en grove materialen centraal. 

In april opent HUBO de tweede HOMED bij HUBO Dussen. Beide winkels zijn pilot winkels en zullen de komende zes maanden nauwkeurig worden gevolgd. Formulemanager Angela van Dongen geeft aan veel vertrouwen te hebben in het concept. 'Dat er meer shop-in-shops zullen volgen, weten we zeker', aldus Van Dongen. 

Thema's
Lees ook
Formido Wijhe verder als Hubo

Formido Wijhe verder als Hubo

De eerste Formido bouwmarkt is verkleurd naar een andere formule. Formido Wijhe ontvangt de klanten als Hubo. Vorig najaar werd al bekend dat er een punt gezet zou worden achter Formido. Hubo Wijhe heeft volgens ondernemer André van der Sluis, die de bouwmarkt gaat exploiteren, voldoende kracht om consumenten uit de regio te blijven trekken. Dienstverlening...