Een nieuwe stap naar een slimme woning

Algemeen 29-02
Afbeelding: LEDVANCE
Afbeelding: LEDVANCE

Met de baanbrekende ontwikkeling van Matter-compatibele zet LEDVANCE een belangrijke stap naar het ondersteunen van goed samenwerkende systemen in slimme verlichtingsinstallaties.

Afbeelding: LEDVANCE
Afbeelding: LEDVANCE

Het Matter protocol, gesteund door vooraanstaande Tech-bedrijven (Apple, Google, Amazon) en vele leden van de verlichtingsindustrie wereldwijd, biedt een revolutionaire communicatiestandaard. Hiermee kunnen slimme thuisapparaten moeiteloos met elkaar communiceren, ongeacht de fabrikant of het ecosysteem waar ze deel van uitmaken. Dit opent nieuwe deuren voor consumenten, ontwikkelaars en de handel, waarbij de voordelen van Matter aanzienlijk zijn.

Met Matter-compatibele LED lampen en accessoires van LEDVANCE kunnen eindgebruikers profiteren van een uitgebreide keuze aan apparaten die naadloos samenwerken.

Het Matter protocol maakt een eenvoudige installatie en bediening mogelijk, waardoor de gebruikerservaring verbetert.

Een meer beveiligde verbinding tussen apparaten zorgt voor gemoedsrust bij gebruikers.

Stimuleren verkoop slimme thuisindustrie

Klanten kunnen een gestroomlijnde aankoopervaring bieden met Matter-compatibele producten, wat de acceptatie van slimme verlichting kan vergroten.

Het aanbieden van Matter-compatibele producten kan de verkoop in de slimme thuisindustrie stimuleren.

Door het eenvoudiger maken van de smart home ervaring, kunnen retailers nieuwe klanten aantrekken die voorheen terughoudend waren vanwege complexiteit.

<FOTOBIJSCHRIFT>