Een nieuwe look in een handomdraai

21-10-2022
Een nieuwe look in een handomdraai

COREtec® Floors heeft niet enkel meer meerlagige waterdichte vloeren in zijn assortiment, maar ook een eigen trappencollectie. Met COREtec® Stairs krijgt de trap in een handomdraai een nieuwe look.

Een nieuwe look in een handomdraai

Je maakt van de trap en vloeren met gemak één mooi geheel, want de splinternieuwe trap kan je immers moeiteloos afstemmen op de bestaande COREtec®-vloeren, zowel boven als beneden. Er is keuze tussen verschillende stijlen waardoor de trap niet te onderscheiden is van echt hout of echte steen. Zo kies je tussen vier warme houtlooks, ‘Meadow’, ‘Forest’, ‘Acorn’ of ‘Lumber’ of voor de mooie uitstraling van een stenen trap met de ‘Matterhorn’.

Een nieuwe look in een handomdraai

De trappen zijn verder uit te breiden met ingebouwde ledverlichting. Daarnaast is er de mogelijkheid om bijpassende vloeren, plinten of andere accessoires te kiezen.

De trappen van COREtec® Stairs beschikken over hoogwaardige slijtlagen van 0,55 mm dik en kunnen dus zeker tegen een stootje. Dat maakt hen volledig bestand tegen het echte gezinsleven met kinderen en huisdieren.

Net als de vloeren van COREtec® zijn de trappen akoestisch dempend door de geïntegreerde kurkonderlaag en de Soundcore-technologie. Hierdoor voelt de trap warm en stil onder de voeten, wat het heel aangenaam maakt om op te lopen. De speciale COREtec®-antisliplaag maakt de trappen bovendien nog eens volledig veilig.