Een kleurrijke, feestelijke ervaring

15-11-2022
Een kleurrijke, feestelijke ervaring

Met de komende feestdagen zal het Philips Hue Festavia-lichtsnoer de huizen van gebruikers verlichten en een gezellige sfeer creëren.

Een kleurrijke, feestelijke ervaring

Het Philips Hue Festavia-lichtsnoer is voorzien van 250 slimme mini-LED's langs een snoer van 20 meter en biedt veel flexibiliteit om de kerstboom, de trap of elke andere ruimte in huis te versieren. Je hoeft niet meer onder de kerstboom te kruipen om de verlichting aan of uit te doen.

Een kleurrijke, feestelijke ervaring

Met de Festavia-lichtsnoer kun je de verlichting dimmen en oplichten, van kleur veranderen, aan- en uitschakelen, timers en schema's instellen en nog veel meer, allemaal binnen de Hue-app.

Een kleurrijke, feestelijke ervaring

Bovendien kun je verschillende kleurpunten kiezen om een kleurverloop langs het snoer te creëren, waardoor de kleuren tot leven komen.

Samen met de Festavia-lichtsnoer zijn er nieuwe functies beschikbaar in de Hue-app. Het nieuwe Sprankel-effect laat elk lichtje aan het snoer fonkelen, waardoor een extra feestelijke uitstraling ontstaat. Voor een gezelligere setting kunnen gebruikers natuurlijk kiezen voor het bestaande Kaars- of Open haard-effect.

Met Festavia kunnen gebruikers bovendien nog een nieuwe stijl kiezen: Diffuus. De Diffuus-stijl verspreidt tot vijf kleuren willekeurig over het snoer voor een kleurrijke, feestelijke ervaring.