Eder & Müller verplaatst productie naar Nederland

Algemeen 04-03
Eder & Müller verplaatst productie naar Nederland

De directie van Eder & Müller Nederland heeft de strategische keuze gemaakt om de productie van hun artikelen, herkenbaar aan de geelgroene kleuren, over te brengen naar Nederland.

Eder & Müller verplaatst productie naar Nederland

Sinds 1980 vond de fabricage plaats in het Duitse Pirmasens. Echter, als reactie op een teleurstellende marktontwikkeling in Duitsland en de daaruit voortvloeiende afname van de orderportefeuille, heeft Eder & Müller Nederland gekozen voor een onafhankelijke koers.

Kortere levertijden door verplaatsing productie

De verplaatsing van de productie naar Nederland biedt aanzienlijke voordelen voor Eder & Müller. Het in eigen beheer hebben van de productie stelt het bedrijf in staat om aanzienlijk kortere levertijden aan te bieden, wat resulteert in een aanzienlijke verbetering van de dienstverlening aan klanten en een kwaliteitsverbetering van de producten. De directe lijnen zullen niet alleen efficiëntie bevorderen, maar ook een directere en verbeterde service mogelijk maken.

Eigenaren M. van der Molen en R. Klabbers kijken vol vertrouwen naar de toekomst, waarin deze strategische verandering niet alleen de positie van Eder & Müller verstevigt, maar ook bijdraagt aan de groei en innovatie in de markt.