Easyfairs Evenementenhal investeert in locatie Gorinchem

Easyfairs-250x166

Beursorganisator en beheerder van eventlocaties - Easyfairs Evenementenhal- investeert deze zomer fors in haar locatie Gorinchem.

Het volledige parkeerterrein wordt opnieuw ingericht en vernieuwd. Er worden 200 extra parkeerplekken gerealiseerd en het terrein krijgt deels een nieuwe asfaltlaag. Bovendien worden de in- en uitritten heringericht en wordt de beurshal aan de A15 voorzien van een nieuw energiezuinig aircosysteem.

'Met de herinrichting en uitbreiding van het terrein ligt er halverwege augustus een vernieuwd parkeerterrein, waarbij gelet is op een nog vlottere doorstroming van het verkeer. We beogen daarmee niet alleen het gemak van onze klanten en bezoekers te optimaliseren, maar denken hierbij ook aan onze ‘buren’ om drukte tijdens piekmomenten in goede banen te leiden”, zegt Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Evenementenhal.

De oplevering van het nieuwe parkeerterrein staat gepland op 17 augustus 2018.

 

Meer over
Lees ook
Easyfairs 'Onderneming van het Jaar'

Easyfairs 'Onderneming van het Jaar'

De moederorganisatie van Easyfairs Evenementenhal – het Belgische Easyfairs – is uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ 2018 in België. Deze prestigieuze award wordt al sinds 1996 uitgereikt aan de ‘absolute elite’ van de Belgische bedrijfswereld, aldus het persbericht. Een onafhankelijke jury van specialisten...

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal investeert in locatie Gorinchem

Beursorganisator Easyfairs Evenementenhal investeert in locatie Gorinchem

Beursorganisator en beheerder van eventlocaties - Easyfairs Evenementenhal- investeert deze zomer fors in haar locatie Gorinchem. Het volledige parkeerterrein wordt opnieuw ingericht en vernieuwd. Er worden 200 extra parkeerplekken gerealiseerd en het terrein krijgt deels een nieuwe asfaltlaag. Bovendien worden de in- en uitritten heringericht en...