Dynamische dealerdagen bij Cotap

Dynamische dealerdagen bij Cotap

Deze zomer toverde vloerengroothandel Cotap een deel van haar gloednieuwe magazijn in Zwolle om tot een dynamische beursvloer tijdens de InCotap dealerdagen. Meer dan 2000 relaties uit de woning- en projectenbranche hebben tijdens dit evenement kennis gemaakt met Cotaps nieuwe producten en innovaties, waarbij de focus vooral lag op duurzame initiatieven.

Dynamische dealerdagen bij Cotap

Daarnaast heeft Cotap haar deuren geopend voor een speciale Vloerstylist dag. Op deze dag heeft Cotap haar gloednieuwe platform Vloerstylist gelanceerd en haar collecties getoond aan bijna 100 interieurstylisten. 

Dynamische dealerdagen bij Cotap

Met een sterke focus op duurzaamheid, zowel op productniveau als in de bedrijfsvoering, presenteerde Cotap tijdens de dealerdagen verschillende nieuwe initiatieven. Een hoogtepunt was het Vloerretour programma, dat nu naast de zakelijke markt ook wordt uitgebreid naar consumenten. Met Vloerretour worden zowel snijresten als gebruikte PVC-vloeren bij klanten opgehaald en gerecycled tot nieuwe industriƫle vloeren.

Dynamische dealerdagen bij Cotap

Al 600 dealers bij Vloerretour

Inmiddels hebben meer dan 600 dealers zich al aangesloten bij het Vloerretour programma en hebben zij samen met de vloerengroothandel al meer dan 6 ton PVC gerecycled.

Ondertussen is Cotap volop bezig met de doorontwikkeling van Vloerretour en onderzoeken zij de mogelijkheden om het recycling programma in te zetten bij haar andere productgroepen.