Dynamisch en creatief

27-01-2023
Dynamisch en creatief

Vitra verhuist haar kantoor/showroom naar de Amsterdamse Houthavens. In de Houthavens, het up-and-coming gebied in de westelijke haven van de Nederlandse hoofdstad, zal Vitra deel uitmaken van een dynamische en creatieve buurt, dicht bij klanten, partners en de architectuur- en design community.

Dynamisch en creatief

De showroom op de bovenste verdieping wordt omringd met natuurlijk licht en biedt een fantastisch uitzicht op het Amsterdamse IJ. De open lay-out dient als flexibel platform voor het tonen van de kantoorconcepten van Vitra en het stimuleren van samenwerking met klanten en partners.

De showroom biedt ruimte voor hybride werkvormen, verschillende activiteiten en events.

Samen met de nieuwe showroom locatie heeft Vitra Nederland ook een nieuwe directeur. Remy Schepens gaat na 25 jaar Vitra met zijn welverdiende pensioen. Hij draagt zijn verantwoordelijkheden als hoofd van de regio over aan Torsten Stadler die sinds 2007 werkzaam is voor de Vitra Group in verschillende functies. Torsten Stadler houdt zijn standplaats in Amsterdam en is naast de vertegenwoordiging voor Vitra Nederland ook verantwoordelijk voor Vitra Belgiƫ & Frankrijk.