DWI vol vertrouwen de toekomst in

Op de Najaarsvakbeurs van De Woonindustrie (DWI), die van 1 tot en met 4 september wordt gehouden in Nieuwegein, toont een aantal nieuwe partijen zoals Dôme Deco, Molinari, The Pure Furniture!, WF-Light en Alex Tafels zijn laatste collecties en noviteiten. Tegelijkertijd met de DWI Najaarsvakbeurs vindt van 1 t/m 3 september Dutch Design Dock (DDD) plaats, hét design event voor de woonbranche.
DWI vol vertrouwen de toekomst in | Meubel
DWI vol vertrouwen de toekomst in | Meubel
DWI vol vertrouwen de toekomst in | Meubel
DWI vol vertrouwen de toekomst in | Meubel
Voor veel ondernemers is De Woonindustrie een ideale ontmoetingsplek voor woon- en interieurprofessionals. De faciliteiten spreken dan ook tot de verbeelding. Zo organiseerde Leolux met Evidence-collectie onlangs nog haar dealerdagen in DWI en heeft BNS Crisp haar Homebase in het centrum waar zij onder andere de Blauwe maandag organiseren.

Inspiratie
Ruim 140 interieurfabrikanten laten op de Najaarsvakbeurs van De Woonindustrie hun laatste collecties en noviteiten zien. Op de eerste dag van de vakbeurs kunnen consumenten inspiratie opdoen en informatie vergaren in zowel de Woonindustrie als op Dutch Design Dock, de overige dagen zijn exclusief toegankelijk voor vakbezoekers.

Nieuwe deelnemers
De Woonindustrie verwelkomt een aantal nieuwe, gerenommeerde partijen op de vakbeurs. Behalve Dôme Deco, Molinari, Pure Furniture!, WF-Light en Alex Tafels nemen onder andere Housevitamin, EOL, Only Natural, Wofi Leuchten, massiv.direkt en Moods Collection hun intrek in De Woonindustrie.Blik vooruit
De Woonindustrie zal in het najaar haar bredere visie gaan presenteren voor de komende jaren en de rol die het daarin gaat spelen. Een van de belangrijke onderdelen daarbij zal samenwerken zijn. DWI heeft altijd al een faciliterende rol gespeeld in de interieurbranche en zal dat alleen nog maar gaan verstreken.
“Wij denken actief mee, maar verwachten dat ook van onze exposanten en andere partners uit de branche. Hiermee verwachten wij nog meer als de ontmoetingsplek voor de branche te kunnen fungeren”, aldus Jan Hogenkamp van De Woonindustrie.