Duurzame leercollectie

01-12-2022

Met trots introduceert Upstairs Traprenovatie haar nieuwe leercollectie: de Jazz Collectie. Elegante en duurzame trapbekleding én extra bijzonder, omdat het leer doorloopt over de neus en er geen neusprofielen nodig zijn wat bij andere aanbieders wel het geval is.

Het leer van de Jazz Collectie is gesplitst van de leerhuiden die voor andere doeleinden gebruikt worden. Hiermee is het een erg duurzaam product dat dankzij een speciale coating ook nog eens levenslang meegaat en zijn kleur behoudt.

Duurzame leercollectie

Zoals gezegd zijn er bij deze nieuwe Jazz Collectie geen neusprofielen nodig waardoor het leer aan één stuk doorloopt van trede naar trede. Daarnaast zijn het grotere lappen leer, dus kan er per trede één lap worden gebruikt en zijn er géén naden zichtbaar. Kiezen voor Jazz betekent dus niet alleen kiezen voor een stijlvolle en karakteristieke uitstraling van de trap, maar ook voor een duurzame trapbekleding.

Duurzame leercollectie

De Jazz Collectie bestaat uit vijf kleuren leer: Smooth, Soul, Cosy, Blues en Deep. De kleuren variëren van lichtbruin tot bijna zwart.