Duurzame donzen dekbedden

03-10-2022
DuckyDons pakte uit met de Silvana Flex serie.
DuckyDons pakte uit met de Silvana Flex serie.

Ducky Dons kijkt terug op een geslaagd Hollandsch Slapen. ‘Er was sprake van een gezellige drukte tijdens de drie dagen en de nieuwe productintroducties zijn goed ontvangen’, zo laat een woordvoerder weten.

DuckyDons pakte uit met de Silvana Flex serie.
DuckyDons pakte uit met de Silvana Flex serie.

Dit jaar liet Ducky Dons op Hollandsch Slapen een aantal nieuwe Silvana producten zien die de komende tijd op de markt worden gebracht. Wegens het succes van de Support, Support Royale en Comfort serie, elk in zes stevigheden, breidt Duck Dons de collectie uit met de Flex: een serie van zes latex kussens in drie stevigheden en drie hoogtes. De Flex kussens zijn vanaf november dit jaar verkrijgbaar.

Nextlife kussens.
Nextlife kussens.

Wat ook de aandacht trok waren de zes Silvana Travel kussentjes. Zes kleine kussentjes om mee te nemen in het vliegtuig of in de koffer. Het Travel kussentje is er in zes stevigheden en wordt geleverd in een handige duurzame rugzak zodat je hem makkelijk overal mee naar toe neemt. Deze kussens zullen voorjaar 2023 beschikbaar zijn.

Dit najaar heeft Ducky Dons tevens een Silvana najaarsactie in samenwerking met Rituals opgezet. Hollandsch Slapen was een mooie gelegenheid om deze actie onder de aandacht te brengen bij de Silvana dealers.

Ducky Dons bracht de duurzame Nextlife dekbedden en hoofdkussens ook mee naar Hollandsch Slapen. Binnen dit concept staat de recycling van donzen dekbedden centraal. Verder was een gedeelte van de reeds bestaande Ducky Dons en Castella collectie te zien.