Dutch Interior presenteert Spring Summer collectie

Algemeen 19-03
Dutch Interior presenteert Spring Summer collectie

In het Dutch Interior Experience Center in Barneveld draaide het op 4, 5 en 6 maart om de voorjaarscollecties van de interieurmerken Eleonora, By-Boo, Sevn en Urban Cotton. Zij presenteerden hun nieuwe collecties tijdens de Dutch Interior Days.

Dutch Interior presenteert Spring Summer collectie

Niet eerder kreeg het Dutch Interior Experience Center, de plek waar het tweejaarlijkse event gehouden wordt, zo’n grote make-over als nu. Eerder werden de merken gescheiden van elkaar gepresenteerd om duidelijk te laten zien wat van welk merk is, dit keer werden alle merken met elkaar gemixt.

 

Dutch Interior

De vier merken behoren tot Dutch Interior. De meubelgroothandel helpt klanten daarnaast van ontwerp tot transport. ‘De merken vullen elkaar aan, complimenteren elkaar en laten een woonstijl tot leven komen. Door dat ook zo te presenteren in het Experience Center maken we de vertaalslag naar kant-en-klare settings die de winkelier en consument één-op-één over kan nemen’, vertelt Eric Zwanikken, commercieel directeur van Dutch Interior.

Daarnaast is er deze make-over flink uitgepakt met het bouwen van stijlkamers en woonkamersettings die je binnen kunt stappen. Van knusse zitkamers tot complete woon- en eetkamers met keuken, elke ruimte komt er weer een andere woonstijl tot leven.

Eleonora

De vier merken presenteren collecties die inhaken op de actuele woonstijlen en trends. Eleonora brengt met haar voorjaarscollectie echt lente in huis door te kiezen in te zetten op licht hout. Maar, voor ieder wat wils, want ook opvallend wit, chic zwart en populair donker hout vind je terug in deze collectie.

By-Boo 

By-Boo brengt een collectie vol uitgesproken sfeermakers, aangevuld met een aantal basic meubels die het in ieder interieur goed doen. Ook pakt By-Boo uit met textiel. Naast het brede aanbod in kussens, plaids, poefs en carpetten in verschillende dessins, brengt By-Boo ook extra grote vloerkleden tot wel 290 x 390 cm.

Sevn

De collectie modulaire zitmeubelen van Sevn werd dit seizoen uitgebreid met maar liefst 5 nieuwe banken, 2 eetkamerbanken, 2 fauteuils en wat losse accessoires. Het is deze collectie vooral bank Martinique die de aandacht trekt. Dankzij de royale zit, standaard meegeleverde sierkussens en sierlijke vlindernaad is Martinique een opvallende verschijning.

Urban Cotton

In de art gallery van Urban Cotton bewonder je de complete kunstcollectie aan wandkleden en art prints. Binnen de brede range aan kunststijlen zijn het vooral kleurrijke en schilderachtige werken die zijn toegevoegd aan de collectie. De brede range aan art prints is gericht op het verzamelen van kunst en het creëren van je eigen unieke art wall.