Drie vernieuwde winkels op één dag

Drie vernieuwde winkels op één dag

JYSK heeft woensdag 4 oktober drie winkels tegelijk heropend. In Kampen, Naaldwijk en Schagen zijn de winkels volledig vernieuwd en voorzien van het allerlaatste concept van de Deense retailer.

Drie vernieuwde winkels op één dag

JYSK zit midden in een ombouwoperatie: alle winkels worden voor eind 2024 geüpgraded. Met de drie heropeningen staat de teller inmiddels op 72 vernieuwde winkels in Nederland.

Winkelconcept 3.0 is een modern en aantrekkelijk Scandinavisch winkelconcept dat onder meer bestaat uit een houtlook vloer, verbeterde armaturen, sfeervolle verlichting, eenvoudigere navigatie en inspirerende ruimtes.

Meer omzet door nieuw winkelconcept

Het nieuwe winkelconcept leidt tot meer inspiratie en tot meer tevreden klanten. JYSK ziet de omzet toenemen als een winkel wordt heropend volgens het vernieuwde winkelconcept.

Ook in Kampen, Naaldwijk en Schagen zijn de eerste reacties van klanten heel positief. Omdat de winkels gewoon open blijven tijdens de verbouwing, konden ze met eigen ogen zien hoe de ombouw eraan toe gaat.

Het project om alle winkels om te bouwen naar winkelconcept 3.0 is een van de grootste investeringen in de geschiedenis van het bedrijf. Volgende maand gaat de winkel in Leeuwarden open volgens het nieuwste concept. JYSK heeft op dit moment 101 winkels in Nederland.