Drie merken onder één tuinparasol

Meubels 12-06
Drie merken onder één tuinparasol

Het familiebedrijf Borek, gespecialiseerd in parasols en tuinmeubelen, omarmt drie unieke merken. Borek (1977) staat synoniem voor ingetogen chic design, Max & Luuk (2013) belichaamt jeugdige innovatie met prachtige materialen en YOI-tuinmeubilair (sinds 2019) omarmt de laatste trends met eigentijdse designs en ultiem comfort.

Drie merken onder één tuinparasol

In 2024 introduceert Borek een reeks meesterlijk ontworpen collecties die niet alleen vakmanschap laat zien, maar ook de nieuwste trends op het gebied van high-end design omarmen.

Drie merken onder één tuinparasol

De Sori stoelenserie, intern ontworpen door Studio Borek, belichaamt elegantie en comfort met organische vormen, Ardenza-touw en een aards kleurenpalet. Van eetkamerstoel tot loungestoel, combineren ze stijl en functionaliteit, met een modern zitkussen dat de nadruk legt op comfort zonder afbreuk te doen aan het strakke design. In dezelfde wit-taupe kleur introduceert Borek de Rapallo bank en loungestoel met een innovatieve vlechttechniek in een eigentijdse ontwerp.

Drie merken onder één tuinparasol

Tuinstoel met taupe lederlookdraad

Een veelbelovende nieuwkomer is de Pitelli-stoel, die een stoer karakter toevoegt met een taupe lederlookdraad die zowel trendy als duurzaam is.

In de eettafelcollectie wordt een nieuwe grandeur gepresenteerd, ontworpen door Frans van Rens: de Fedde tafel, een T-vormig meesterwerk met zachte lijnen en een keuze nieuwe keramisch tafelbladen met schaduwen Marmorio en Grigio.

En omdat het buitenleven niet compleet is zonder beschutting, introduceert Borek de nieuwe Santo Paraplu's, waaronder een variant in een uniek formaat van vier bij drie meter, die schaduw bieden aan XL eetopstellingen.