Drie heropeningen op dezelfde dag

15-03-2023

Jysk heeft op één dag drie vernieuwde winkels geopend. Met de heropeningen van woensdag in Alkmaar, Emmeloord en Waalwijk is een nieuwe mijlpaal bereikt in de grootschalige ombouwoperatie van de Deense retailer.

Twee derde van alle winkels in Nederland is nu van een nieuw jasje voorzien. In het nieuwe winkelconcept van Jysk vallen vooral de houtlook vloer, sfeervolle verlichting en grote matrasstudio op. Ook is er plek gemaakt voor een zogenoemde T-Wall met drie voorbeeldkamers, ingericht volgens de laatste trends en collecties van Jysk.

Andere beleving na de heropening

Het grote verschil tussen voor en na de verbouwing is volgens Sebastiaan Lindeboom toch wel de klantbeleving. "Voor ons begint het ondertussen te wennen", vertelt de Development Coordinator van Jysk. "Maar onze klanten zijn natuurlijk hun oude winkel gewend. Als ze terugkomen na de heropening, hebben ze een totaal andere beleving."

De verbouwing van een winkel naar het 3.0-concept neemt ongeveer een maand in beslag. Al die tijd is de winkel gewoon open, zodat klanten binnen kunnen blijven lopen voor een goede aanbieding. Ook kunnen ze met eigen ogen zien hoe de ombouw eraan toe gaat.

jysk.nl