Donatie Inloophuis Pisa

Pisa-Donatie-150x150

Eind januari is een succesvol Open Huis georganiseerd ter ere van het 25-jarig bestaan van de Botman Comfort Group. De volledige opbrengst van het cadeaugeld dat is opgehaald, is op woensdag 21 februari gedoneerd aan Inloophuis Pisa te Hoorn.

Inloophuis Pisa staat bekend als een gastvrij huis waar mensen uit West-Friesland terecht kunnen voor lotgenotencontact, een gesprek en activiteiten, gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Inloophuis Pisa begeleidt activiteiten voor veel verschillende doelgroepen, waarvan een van de grootste kinderen betreft.

De stichting organiseert activiteiten onder de naam ‘Kindertijd’, bestemd voor kinderen tussen 5 en 12 jaar die geconfronteerd worden met kanker en verlies binnen het gezin of in de familie. De voorzitter van het bestuur, mevrouw Zeeman, nam de donatie in ontvangst van Marcel Botman. De organisatie kan de donatie goed gebruiken voor de verschillende dagelijkse activiteiten en de ondersteuning van mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.